Om oss

Om oss

Lilla Dagkarlsbo Kennel

Ingela och Bernt Camitz Kennel uppfödare i Dalarna

Mitt namn är Ingela Camitz och är gift med Bernt, vi har två vuxna barn och fyra barnbarn. Är uppvuxen med hundar och har förutom hundintresset även varit (och är) mycket hästintresserad.

Jag började rida på ridskola vid 8 års ålder och var även under många år skötare åt travhästar som vi både red och körde och skötte om på alla sätt. Vi har under åren haft både ridhästar och travhästar på gården och även fött upp ett par kallblod.

Pudeln har alltid funnits i mitt hjärta då mina föräldrar haft flera pudlar under min uppväxt, både mellanpudel, dvärgpudel och toy, Vi fastnade för storpudel tidigt då min bästa vän haft uppfödning av storpudel och vi har tidigare haft två från hennes kennel, en vit vid namn Twee-Dle-Dee Melbourne Royal (Lorry) och vår svarta Onyxis Lilla Signe af Täkten (Signe).

Idag jobbar jag på Dagcenter där jag ofta har mina hundar med, storpudeln Alma samt jack russeln Wilma. Jag har tidigare även jobbat på kontor samt varit ridinstruktör vid Ludvika Ridklubb under många år.